Företag

Finansiering och tjänster

Företag

Finansiering och tjänster

Företag

Finansiering och tjänster

För dig som är företagskund

Vi på Volvo vet vad som krävs av en tjänstebil. Vi utvecklar hela tiden våra bilar, finansieringslösningar, serviceutbud, försäkringar, med mera för att passa svenska företags och organisationers behov. Det ger dig ekonomisk trygghet, en konkurrenskraftig totalkostnad och enkel hantering av bilarna.

Finansiering

Hitta en finansieringslösning som passar dig.
Business Lease
Paketlösningen för dig med 1-20 företagsbilar. Här ingår finansiering via Volvofinans Bank, Volvia företagsförsäkring, Volvo serviceavtal och ett Volvokort med extra drivmedelsrabatt. Bilägandet blir bekvämt, tillförlitligt och utan ekonomiska överraskningar.
Billeasing
Med Volvo Billeasing slipper du alla avgifter och betalar leasingavgiften rätt och slätt. Du har stora möjligheter att lägga upp leasingen så att den passar din situation. Dessutom får du många andra fördelar, till exempel rabatt på Volvia Företagsförsäkring och möjlighet att få alla bilkostnader på en faktura via Volvokort.
Personalbil
Ditt företag kan erbjuda alla anställda en mycket förmånlig bilfinansiering. Personalbil fungerar med löneväxling vilket innebär en lägre kostnad än att äga bilen själv – samtidigt som det inte ger företaget ökade kostnader. Ett enkelt, riskfritt och kostnadsneutralt sätt att bli en attraktivare arbetsgivare.
Vagnpark
Oavsett hur stor din vagnpark är och hur många märken den innehåller kan vi erbjuda finansiering, administration och management av hela vagnparken. Vi erbjuder våra kunder total kontroll över företagets bilkostnader med fördelaktiga månadskostnader och tidsbesparande internetbaserade verktyg.

Aktuella erbjudanden

Med våra erbjudanden kan du få en extra välutrustad Volvo till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Aktuella erbjudanden

Med våra erbjudanden kan du få en extra välutrustad Volvo till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Aktuella erbjudanden

Med våra erbjudanden kan du få en extra välutrustad Volvo till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Ett komplett bilägande

Med Volvo får du ett brett utbud av tjänster och produkter. Det gör bilhanteringen enklare och det ger en riktigt låg totalkostnad. Du får också en och samma kontakt för allt som gäller företagets bilar.
Volvokort
Med Volvokortet får du maximal kontroll med alla företagets bilkostnader på en och samma faktura – allt från leasingavgift till försäkring och tvätt. Specialerbjudanden samt drivmedelsrabatt hos Sveriges största stationsnät med närmare 700 Tanka och OKQ8-stationer är annat som ingår.
Serviceavtal
Ett serviceavtal ingår i de flesta av våra leasingupplägg. En komplett och kompetent bilservice är naturligtvis kärnan. Men du får även tillgång till en lång rad andra tjänster. Till exempel ingår en Personlig Servicetekniker, fri uppdatering av bilens mjukvara och Volvo Assistans – helt utan extra kostnad.
Volvia försäkring
Med Volvia Företagsförsäkring får du flexibla försäkringslösningar för alla företag och olika bilmärken. Smidig skadehantering direkt hos en auktoriserad Volvoverkstad och reparation med originaldelar är två värdefulla fördelar med Volvia.