Volvo S60. En sportig sedan.

Volvo S60 sätter en ny standard i sin klass. Imponerande köregenskaper, användarvänlig teknik och ett välbalanserat chassi omdefinierar vad sportighet faktiskt handlar om.

S60 mildhybrid

Om du har svårigheter att ladda regelbundet kan du välja S60 mildhybrid med antingen bensin- eller dieselmotor. Mildhybrider har minskade utsläpp och lägre bränslekonsumtion.

S60 Recharge

Recharge är Volvos nya serie av helt eldrivna bilar och laddhybrider. Med nya S60 Recharge tar du dig fram med mer kraft än någonsin, men lämnar mindre avtryck på miljön.

Volvo S60 i korthet

Finns som laddhybrid
Avancerade och lätta motorer ger snabb respons och låg bränsleförbrukning.
Unika säkerhetsfunktioner
BLIS™ Blind Spot Information och Steer Assist hjälper dig när du byter körfält genom att varna dig om något skulle befinna sig i döda vinkeln och köra tillbaka dig i din fil om du missar signalen.
Avancerad förarassistans
Driver assist, tillsammans med den adaptiva farthållaren och navigationen, anpassar farten inför kurvor så att din resa ska vara mjuk, oavsett trafik eller vägförhållanden.
Gott om lastutrymme
Volvo S60 har ett stort bagageutrymme med en lastvolym på 442 liter.

EXTERIÖR

Upptäck utsidan på Volvo S60

Volvo s60

Utrustningsnivåer

Plus

Maximal komfort och exklusiv design.

Ultimate

Sportig design och dynamisk körning.

Recharge

Laddhybrid med extraordinär prestanda.

Interiör

Upptäck detaljerna i Volvo S60

Upptäck våra tillbehör

Det finns ett brett utbud av stylingtillbehör och kompletta satser gör att du kan ge din bill en personlig touch och ett eget utseende. I det exteriöra stylingpaketet ingår främre och bakre spoilers, tröskeldekor och en bakre diffusor och dubbla integrerade slutrör.

Välkommen in till oss!