Volvo S90. En sofistikerad sedan.

Volvo S90 är vår tolkning av modern lyx. Du får rymlig kupé, stilren design och den senaste tekniken inom säkerhet och underhållning. 

S90 mildhybrid

Om du har svårigheter att ladda regelbundet kan du välja Volvo S90 mildhybrid med antingen bensin- eller dieselmotor. Mildhybrider har minskade utsläpp och lägre bränslekonsumtion.

S90 Recharge

Recharge är Volvos nya serie av helt eldrivna bilar och laddhybrider. Med nya S90 Recharge tar du dig fram med mer kraft än någonsin, men lämnar mindre avtryck på miljön.
Utforska Volvo S90
Bra luftkvalitet i kupén
Avancerad filtreringsteknik utgör en del av det system som som säkerställer att luften i din kupé har högsta möjliga kvalitet. Systemet, som vi är först i världen med, ser till att du andas bra luft oavsett luftkvalitet utanför bilen.
Avancerad förarassistans
Driver assist, tillsammans med den adaptiva farthållaren och navigationen, anpassar farten inför kurvor så att din resa ska vara mjuk, oavsett trafik eller vägförhållanden.
Uppdaterad utsida
Den uppdaterade exteriören på bilen har distinkt design med detaljer i krom och en konkav grill med kromad ram.
Imponera på dina passagerare
Sätena i mjukt nappaläder ger dig och dina passagerare en exklusiv upplevelse. Fäll ned armstädet i baksätet för extra komfort under långa resor.

Exteriör

Upptäck utsidan på Volvo S90

Interiör

Upptäck detaljerna i Volvo S90

Packa och lasta

Förbättra mångsidigheten hos din S90 med några av våra många tillbehör. Till exempel våra aerodynamiska lasthållare, en One-Key låssats eller Volvo Design takbox med inbyggd LED-belysning.